Fri, 26 Feb 2010 01:00:01 +0200 <br />
<p>Vedat Milör ile<br />
“TADI DAMAÄIMDA”<br />
İstanbul’dan Antakya’ya Lezzet PeÅŸinde<br />
<br />
Mükemmel tadların peÅŸinde koÅŸanlar için Türkiye’nin önde gelen aÅŸçılarının elinden çıkan özel yemekleri tadan Gurme Vedat Milör, “Tadı Damağımda” kaldı dediÄŸi farklı lezzetler için restoran restoran gezmeye devam ediyor...<br />
Vedat Milör’ün bu hafta önce İstanbul’da Swissotel’in ünlü restoranı Gaja’ya misafir oluyor. Milör, daha sonra Antakya’daki Leban restoran ve Pöç kasabına gidiyor. <br />
Milör, restoranın yemeklerini tadıyor, servisten, temizliÄŸe, kullanılan malzemeden lezzetine kadar puanlama yapıyor ve düÅŸüncelerini açıklıyor. </p><br />
[category Televizyon]
[title Tadı Damağımda]
[tags
vedat,
]
[comments off]
<a href="http://www.yayinakisi.com/program/31022/tadi-damagimda.html" title="Tadı Damağımda">Tadı Damağımda</a><br />
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder