29 Ekim 2009 Perşembe

Tadı Damağımda

<a href="http://www.yayinakisi.com/program/27105/tadi-damagimda.html" title="Tadı Damağımda">Tadı Damağımda</a><br />
Fri, 30 Oct 2009 01:00:01 +0200 <br />
<p>Vedat Mil&ouml;r ile<br />
<br />
&ldquo;TADI DAMAÄžIMDA BAYRAMDA&rdquo;<br />
<br />
Dana Kaburga&rsquo;dan Ä°skender ve Kestane Åžekerine <br />
<br />
Lezzetlerimiz <br />
<br />
M&uuml;kemmel tadların peşinde koşanlar i&ccedil;in en iyi restoranlarda, T&uuml;rkiye&rsquo;nin &ouml;nde gelen aş&ccedil;ılarının elinden &ccedil;ıkan &ouml;zel yemekleri tadan Gurme Vedat Mil&ouml;r, &ldquo;Tadı Damağımda&rdquo; kaldı dediği d&uuml;nya mutfağından farklı lezzetler i&ccedil;in adım adım gezmeye yeni d&ouml;nemde de devam ediyor... <br />
<br />
Milor &ouml;nce İstanbul&rsquo;da en iyi dana kaburgayi yapan restoranlardan biri olan Levent&rsquo;teki Şans&#146;a, ardından Bursa&#146;yı keşfe gidiyor. <br />
<br />
Milor&#146;un Bursa&rsquo;daki durakları&nbsp; İskender d&ouml;neri ile meşhur Uludağ kebap&ccedil;ısı ve Kardelen kestane şekerleri... </p><br />
<p>Vedat Mil&ouml;r</p>
[category Televizyon]
[title Tadı Damağımda]
[tags
vedat,

]
[comments off]
<a href="http://www.yayinakisi.com/program/27105/tadi-damagimda.html" title="Tadı Damağımda">Tadı Damağımda</a><br />

Hiç yorum yok: