Fri, 30 Oct 2009 01:00:01 +0200 <br />
<p>Vedat Milör ile<br />
<br />
“TADI DAMAÄIMDA BAYRAMDA”<br />
<br />
Dana Kaburga’dan Ä°skender ve Kestane Åekerine <br />
<br />
Lezzetlerimiz <br />
<br />
Mükemmel tadların peÅŸinde koÅŸanlar için en iyi restoranlarda, Türkiye’nin önde gelen aÅŸçılarının elinden çıkan özel yemekleri tadan Gurme Vedat Milör, “Tadı Damağımda” kaldı dediÄŸi dünya mutfağından farklı lezzetler için adım adım gezmeye yeni dönemde de devam ediyor... <br />
<br />
Milor önce Ä°stanbul’da en iyi dana kaburgayi yapan restoranlardan biri olan Levent’teki Åans’a, ardından Bursa’yı keÅŸfe gidiyor. <br />
<br />
Milor’un Bursa’daki durakları Ä°skender döneri ile meÅŸhur UludaÄŸ kebapçısı ve Kardelen kestane ÅŸekerleri... </p><br />
<p>Vedat Milör</p>
[category Televizyon]
[title Tadı Damağımda]
[tags
vedat,
]
[comments off]
<a href="http://www.yayinakisi.com/program/27105/tadi-damagimda.html" title="Tadı Damağımda">Tadı Damağımda</a><br />
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder