5 Temmuz 2009 Pazar

Prison Break dizisinin Michael Scofield'i Wentworth Miller, Artık Polis Oldu

Prison Break dizisinin Michael Scofield'i Wentworth Miller, Artık Polis Oldu
4 Sene kaçaktı şimdi polis oldu.

Ekranların sevilen karakterlerinden Michael Scofield artık polis olarak karşımıza çıkıyor. Prison Break dizisinin başarılı kaçağı Wentworth Miller'ı 4 sene boyunca “Prison Break” dizisinde hapishanelerden kaçarken, sürekli kaçak mahkum olarak gözönündeydi. Ancak Prison Break dizisinin final yapması ile birlikte, Wenthworth Miller yeni karakterleri de denemeye başladı. Şimdiki rolü, “Law and Order: SVU” dizisinin sezon prömiyerinde oynayacağı bir polis.

Prison Break dizisinde kardeşi Lincoln Burrows’la birlikte dört sezon boyunca kaçmak zorunda kalan ve adeta "acıların çocuğu" misali türlü acılara maruz kalan, “Prison Break” dizisinin Michael Scofield’ı Wentworth Miller, neredeyse kült haline gelmiş Prison Break dizisinin bitmesiyle birlikte kendine yeni bir rol buldu.

“Law and Order: SVU” adlı polisiye dizinin 11. sezon prömiyerinde rol alacak olan yakışıklı Wentworth Miller, bu sefer kanunun diğer tarafında rol oynuyor; New York Polis Departmanı’nda görevli bir polisi canlandıracak olan Wenthworth Miller, Nate Kendal isimli polis rolünde tecavüze uğramış bir kişiye yardım etmeye çalışacak.

Prison Break dizisinde tamamen kaçak olarak beynimize kazınan Wentworth Miller’ın, kaçaktan sonra bu sefer polis rolünde oynayacağı “Law and Order: SVU” dizisinin 11. sezon prömiyerini merakla bekliyor olacağız.

Hiç yorum yok: