4 Temmuz 2009 Cumartesi

Defying Gravity ve Virtuality başlıyor

İki yeni uzay dizisi geliyor:
Birincisi: Defying Gravity. Fox stüdyolarının hazırlamakta olduğu, birçoğu uluslarası olmak üzere çok sayıda kanalda gösterime girmesi beklenen ve 13 bölüm olarak planlanan dizi Amerikan ABC kanalında da yayınlanacak.
BBC'nin 2004 yapımı Space Odyssey: Kanadalı dizi, 5 ülkeden 8 astronotun gelecekte güneş sisteminde yaptıkları gizemli bir yolculukta geçiyor. Voyage to the Planets belgesinden esinlenerek çekilmeye başlanan dizide 4 erkek ve 4 kadından oluşan ekip, yaptıkları herşeyin kaydedildiği ve gözlendiği altı yıllık uluslararası bir uzay görevinde yer alırlar. Başrolde ise Sex and The City'den tanıdığımız Ron Livingston ve Laura Harris (Dead Like Me, Women's Murder Club) yer alıyor.
Dizinin yaz aylarında yayına girmesi bekleniyor.
Bi diğer Benzer konulu uzay dizisi de Virtuality. Sadece ilk iki bölümü film şeklinde çekildi ve 26 Haziran 2009'da yayınlandı. Dizinin devamının gelip gelmeyeceği henüz belli değil.
Virtuality Dizisi 2050 yılı civarında geçiyor. Dizide 13 astronotluk ekip, dünyanın ilk yıldız gemisi Phaeton ile yakındaki güneş sistemi Epsilon Eridani'yi keşfe çıkıyor.On yıl sürecek bu göreve tayfanın katlanabilmesi için, gemiye sanal gerçeklik sistemi yükleniyor. Geminin tayfası boş zamanlarında bu simülatör sisteminde oyunlar oynuyor.

Hiç yorum yok: