22 Ağustos 2008 Cuma

Dirt dizisi bitti


Dirt dizisi bitti. Birçok insanın sevindiğini gördüğüm bu haber için ben üzüldüm. Sıradışı bir çizgi izleyen Dirt dizisini seviyordum. Medyanın genelde bilinmeyen yönlerini izlemeyi seviyordum. Uçuk kaçık tipleri, sorunlarla nasıl başa çıktıklarını,
Dirt dizisinin 3. sezonu olmayacak. Başımız sağolsun. Eski bölümleri (1. sezon ve 2. sezon) şu anda E2 TV kanalında yayınlanmakta. İzleyemeyenler tekrar bölümlerini izleyebilirler.

Chuck tekrar iş başında


Ekranların sevilen dizisi Chuck tekrar geri dönüyor. Geçtiğimiz sene Amerikada yapılan grev yüzünden çok az bölümü çekilen Chuck artık yeni sezonla geri dönüyor.
2. sezonu 29 eylül tarihinde başlayacak olan Chuck dizisinin 1. sezon bölümlerini şu anda CNBC-E kanalından izlemek mümkün. Yukarıdaki linkten dizinin yayın saatlerini alabilirsiniz.
Chuck yayınlanan bölümleri ile kısa sürede gönüllerimize taht kurmayı bilmiş ve sıkı bir kullanıcı kitlesi yakalamıştı. Araya mizah ve macera sıkıştırılmış dizinin en güzel yanı sıkmadan saatlerce izlenebilir bir formatta yayınlanması. Chuck 2. sezonda görüşmek üzere.

The Tudors dizisinde yeni kraliçe



The Tudors dizisinde yeni kraliçe
The Tudors dizisine yeni kraliçe olarak sürpriz bir isim katıldı. Yeni oyuncuyu aslında R&B sevenler çok yakından tanıyorlar. Showtime'ın draması The Tudors dizisine katılan yeni isim R&B müziğinin kraliçesi olarak da tanınan Joss Stone.
Joss Stone şu anda 21 yaşında ve The Tudors dizisine yeni kraliçe olarak katılıyor. Dizide 8. henry nin 3. karısı rolünü canlandıracak olan Joss Stone popüler ve çok sevilen bir dizide oynayacağı için çok sevindiğini ve heyecanlı olduğunu belirtti

Heroes dizisinin promosu

Durup dinlenmeden Heroes dizisinin yapımcıları tekrardan bir promo yayınlamışlar. bu seferki diğerlerinden biraz daha uzun. Daha önce bu partları birçok yerde birçok defa görmüş olsak da sanki bu defaki biraz daha iyi harmanlanmış gözüktü gözüme. Heroes sevenler için 2 dakika uzatılmış promoyu izlerken umarım sıkılmazlar. Online video izlemenin keyfini çıkartın ;)
İşte o video:
Heroes Dizisinin Promosu